მარაგების შემცირების კონტროლი ბიზნესს ეხმარება თავიდან აირიდოს დისკომფორტი რომელიც შეიძლება წარმოიქმნას სტუმრისთვის კერძის ან სასმელის მომზადების შეკვეთაზე დაგვიანებული უარის თქმით. ამისათვის სასურველია განხორციელდეს მარაგების ხარჯვის კონტროლი. წინასწარ უნდა განისაზღვროს კონკრეტული ინგრედიენტის მინიმალური ოდენობა (მაგ: ხორცის მინიმალური ოდენობა 10 კგ) როცა უკვე საჭირო იქნება ინგრედიენტის შეძენა. როგორც კი კონკრეტული ინგრედიენტის ოდენობა მიაღწევს გამაფრთხილებელ რაოდენობას, მარაგების განყოფილება აჩვენებს წითლად.
- აირჩიეთ მარაგები > მარაგი
- შეამოწმეთ მარაგების რაოდენ/თანხა სვეტი