ნახევარფაბრიკატი მზადდება სამზარეულოში ან ბარში უკვე შეძენილი ინგრედიენტების გამოყენებით  რომელიც შემდგომ გამოყენებული იქნება როგორც ინგრედიენტი სხვა კერძის ან სასმელის დასამზადებლად, მაგ: ხორცის ფარში წარმოადგენს ნახევარფაბრიკატს რომელიც გამოიყენება როგორც ინგრედიენტი ხინკლის დამზადებისას.

  • დააკლიკეთ მენიუ > ნახევარფაბრიკატები
  • დააკლიკეთ ‘დამატება
  • ჩაწერეთ ნახევარფაბრიკატის სახელი, კოდი (არ არის სავალდებულო), აირჩიეთ ნახევარფაბრიკატის კატეგორია
  • დააკლიკეთ ინგრედიენტების დანახარჯების სიას, აირჩიეთ ინგრედიენტები და ჩაწერეთ მათი რაოდენობა
  • აირჩიეთ ნახევარფაბრიკატის  მოხმარების ზომის ერთეული, მაგ: ფარშის შემთხვევაში მომხარების ზომის ერთეული იქნება ‘კილოგრამი’
  • სისტემა SNACK ავტომატურად დაიანგარიშებს მოხმარების ზომის ერთეულის ფასს
  • ჩაწერეთ მინიმალური გაფრთხილების რაოდენობა როცა სისტემა შეახსენებს  ნახევარფაბრიკატის მარაგის ამოწურვის შესახებ
  • დააკლიკეთ ღილაკს ‘შენახვა’

აუცილებლად შესასრულებელი!

ნახევარფაბრიკატის დამზადების შემდეგ, მიღებული ნახევარფაბრიკატი უნდა დარეგისტრირდეს სისტემაში როგორც წარმოება.

  • დააკლიკეთ მარაგები > წარმოება
  • დააკლიკეთ ‘დამატება
  • სისტემა ‘SNACK’ ავტომატურად მიანიჭებს დოკუმენტის ნომერს
  • აირჩიეთ საწყობი სადაც უნდა მოხდეს ნახევარფაბრიკატის შენახვა და მისი გამოყენება
  • მიუთითეთ დამზადების თარიღი
  • სტატუსის სიიდან აირჩიეთ ‘საბოლოო
  • ჩამოშალეთ სია ‘ნახევარფაბრიკატი კერძი/სასმელი‘ აირჩიეთ ნახევაარფაბრიკატის დასახელება
  • ჩაწერეთ უკე დამზადებული ნახევარფაბრიკატის რაოდენობა
  • დააკლიკეთ ‘შენახვა